velindhraa

Jag har bestämt mig!

Publicerad 2012-05-27 11:18:42 i Allmänt,

Jag tänker inte skriva de där förbaskade instuderingsfrågorna! Det lär vara ett dumt val. Det kommer innebära att jag får ett vitsord som jag är missnöjd med. Men jag har bestämt mig att så får det vara denna gång. Tänker dock försöka läsa trots min omotiverade inställning till denna kurs.. Efter det hoppas jag helt enkelt på det bästa. Vem vet, kanske har man tur imorgon och det dyker upp någon snilleblixt, som gör att jag skriver värsta bästa svaret. Sådant kan man inte veta!
Gårkvällen var förövrigt mycket lyckad. Mera sånt!

Cry baby, it's okey!

Publicerad 2012-05-24 18:03:47 i Allmänt,

Fortfarande i chock över dagens händelse.
Kommer ha mardrömmar inatt!
Sitter och tröstar mig med lugn musik.
Men intalar mig själv att det blir bra..
Nu får det vara nog med klanteri!
Nästa gång är det privatsjukhus som gäller!
Är trött på trams och okunnighet!
Kosta vad det kostar vill då.

YES!

Publicerad 2012-05-23 15:19:56 i Allmänt,

KÖRKORT, check!
I made it!
Känns så f*cking bra!
TJOHOO!!
Nu får man brumma runt på vägarna själv då.
Välkommen "friheten"!

Man blir bara så trött

Publicerad 2012-05-22 19:17:15 i Allmänt,

Sitter och skriver, "hittar något annat viktigt att göra", skriver, "hittar något till viktigt att göra", skriver lite till.. Ja det är så här det går till. Försöker skriva färdiga essäsvar till filosofin, men går inte så snabbt framåt.. Orken är liksom slut? Men skall tragla mig genom detta, slipper trots allt inte undan provet så det är lika bra att göra detta så kanske det går en gnutta bättre, kan man åtminstone hoppas.
Men efter att detta är över är det bara att sätta igång samma procedur igen, men med psykologiska svar istället. Dessa provveckor är underbara NÄR DE ÄR ÖVER, men före det känns det som att man vandrar genom ett h*lvete.
Nu skall jag avsluta denna "viktiga-sak-som-jag-fann-att-göra" och fortsätta plugga. Suck!
Auf Wiedersehen!


Två är avklarade och det 3:e är straxt klart.
Bara 8 kvar då. Yes!

Nej, det är sant..

Publicerad 2012-05-16 15:24:50 i Allmänt,

.. jag har faktiskt inget liv!
Gör jag inte det så gör jag det och blir jag klar med det så gör jag det, känns det inte logiskt? Skolan är jätte krävande nu eftersom alla prov börjar inkommande vecka + alla förhör och inlämningsuppgifter och annat mysigt. Men det är inte bara skolan som känner av sommarn, utan allt annat också. Det skall "städas upp" utomhus inför sommarn, sommarsäsongen med dansöppningar börjar, avslutningar, jobb, ÄÄÄÄÄHH!
Jepps så nu vet ni det, jag har inge liv! :)
Förhoppningsvis återfår jag en DEL av mitt liv när sommaren börjar, MEN dock måste jag läsa på studenten + att jag har jobb som skall skötas då också. Så något extremt ostressigt liv lär jag inte leva fast det blir sommarlov. Men tänker hålla ut. När studentskrivningarna är över om si sådär 10 månader så , då kanske jag får ett liv igen. Bara att hålla ut nu då alltså. Kan nästan känna mig som gravid. Jag menar de som är gravida väntar på något bra i 9 månader, nu väntar jag på något bra i 10 månader, så det är i princip samma sak.
Ja som ni kanske märker har jag inte bloggat på länge, 'det kommer liksom asmycket strunt ur mig nu just' (föreställ er med rikssvensk accent).
Ikväll är det föreställning, precis som på torsdag och fredag. Får hoppas rösten, halsen och kroppen orkar. Då blir det nog succé!
So long Camels!


Tummen upp!
(Bild från revyn, men nästan samma gäng i showen)

On the Bus

Publicerad 2012-05-09 08:58:34 i Allmänt,

Sitter nu i bussen påväg till vår vänskola i Leppävirta.
Vi har en fullt stor buss, och vi är ca. 15 pers, så på oss går det ingen nöd.
Vi startade 5 imårse och jag har ingen aning om när vi är framme, alla pauser råddar bort en.., men jag vet att det tar ca 5h dit så vi är väl framme någon gång runt 11 kanske?
Hur som helst så får vi bo på ett spahotell, lite lyx! Tänkte ta ett dopp senare ikväll om vi har tid.
Ganska mysigt att åka buss och mysa i onepiecen!
Här kommer några bilder.


En "har lite tråkigt Mikaela" börjar smyga fram


Jag och Sofie har ockuperat bakbänkarna, skönt!
Sofie är allmänt nördig nu när vi inte har annat att göra.Ja det är lite glest befolkat mellan raderna, hahah!

So long hamburgers!

Hurraa!

Publicerad 2012-05-08 17:35:26 i Allmänt,

Vad är det för en dag idag, jo det är ju min födelsedag, hurraa hurraa hurraa! :D
Vilken dunderbra födelsedag jag har haft idag. Är så glad så det känns som att lite av solskenet inte är solsken utan glädjestrålar som skiner om mig. Bara känslan av att när mamma gav mig två ässä-lotter, bara den känslan att veta att jag får LAGLIGT lämna in dem själv och t.o.m KÖPA skraplotter nu om jag vill. Underbart!
Inte blev man mindre glad heller när man klarade teoriprovet för körkortet idag!! Bara uppkörningen kvar nu då, pirrigt!


Tjejen som fyllt 18 idag! (blid från Rom-resan)

Är det något?

Publicerad 2012-05-07 15:29:10 i Allmänt,

Finns det något jag borde göra nu som 17-åring, före det är för sent? Var meningen jag skulle hinna till tandläkaren, men det sket, hahah!
Nej skall väl nog bara plugga på och ställa i ordning en aning inför den kommande helgen, så blir väl nog inte att göra något märkvärdigt..
Imorgon vaknar man helt enkelt upp ett år äldre än man gjorde ifjol den 8.5, mer än så är det väl inte.


Utfyllnadsbild

Just den känslan

Publicerad 2012-05-04 15:45:01 i Allmänt,

Samma känsla.
Samma rädsla.
Samma längtan att få ett svar, men bara ett sånt svar man vill ha..
Tänk så är det något farligt?
Vad händer då?
Är det samma skit som skall gås igenom ännu en gång?
Livet är allt bra orättvist!


Dagens lycka är åtminstone att Strandservice öppnar för sommaren idag! Tjohoo!!


Vad skall man säga..

Publicerad 2012-05-01 13:02:56 i Allmänt,

Gårdagen var som den var och tillskaffade bara problem till denna dag. Blev skitskraj när jag läste mitt horoskop idag på Afrodite.nu, trodde jag skulle göra på mig när ALLT stämde! Hur kan det vara så, varför stämde allt? Skrämmande!
Det är också på det viset att om exakt en vecka är jag inget barn längre, då är jag plötsligt vuxen och får tillskrivet mer ansvar än jag skulle orka med nu just. Man har sett sååå framemot dagen när man fyller 18, men nu känns det mer, som att man skulle vilja fylla 18, men sen gå tillbaka till 17 år dagar, som man bara inte orka med det som medföljer när man plötsligt börjar kallas vuxen.. Urk! Men ser nog ändå framemot det på ett vis. Ser friheten som plötsligt ändrar över en natt, och det känns däremot mycket spännande och uppfriskande.Ibland önskar jag att man fick vara så här liten
igen.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela