velindhraa

Inte bra!

Publicerad 2010-09-28 15:18:05 i Allmänt,

Jag kan rakt ut erkänna att jag har varit en dålig bloggerska den senaste tiden, men det beror på att jag inte funnit någon ledig lucka att passa in bloggningen på.. Klart det kanske skulle finnas de där 10 minuterna extra, men då vill jag bara andas ut.. Så ursäkta mig, skall försöka att uppdatera mycket bättre nu :)
Tänkte kanske göra om utseendet på bloggen nu igen, så kanske det ser annorlunda ut här nästa gång ni kikar in :)
So long!

Yes!

Publicerad 2010-09-17 15:49:31 i Allmänt,

Väntar att klockan skall ticka iväg till 19.00!!
Då blir det nämligen kräftskiva med bästaste
revygänget :D
Det här har jag väntat på, I've really missed them!:(

Publicerad 2010-09-17 11:00:56 i Allmänt,

Nu blev jag ledsen då man inte kan se: Helena ipåsklov längre på youtube :(

Hej!

Publicerad 2010-09-14 12:43:59 i Allmänt,

Denna  (vecka) så är det fullt upp! Har (pluggat) hela helgen så jag har inte riktit hunnit (blogga). Skall fortsätta med pluggningen i 2 hela veckor så det kan bli ganska lite bloggning, men jag skall göra vad jag kan (smile). Fick någon släng av (romantisk kreativitet) här i helgen så jag gjorde mat tills min älskade kom hem från jobbet.
Så här såg det ut (kom ihåg att mina kocktalanger inte är så bra så jag måste hålla mig till något enkelt som kanske blir bra):


Taco-paj

Som han tyckte var jätte gott

Sedan en smarrig äppelpaj till efterrätt

Min  (pojkvän) blev lite överraskad den dagen! :)

Nu skall jag plugga vidare så (hejdå) :)

Karkki ett sorts knark

Publicerad 2010-09-10 10:17:09 i Allmänt,

Godis är ett starkt beroendeframkallande ting! Så fort det finns möjligheten att köpa godis tar man chansen, om man är en godisrotta som mig.. Hmpf! Jag har försökt sluta proppa i mig dessa onyttigheter, men har ingen större framgång.. Meen som Carolina brukar säga: Livet är en fest :DVattenflaska

Publicerad 2010-09-09 17:43:12 i Allmänt,Eftersom jag har haft min flunsa i 10 dagar så tyckte hälsovårdaren att jag inte skulle delta i gymnastiken denna vecka heller.. Problemet är bara det att i gymnasiets kurs får man bara vara borta 7 gånger från den gymnastik kursen man går och den är oftast 12 veckor lång . Denna kurs har vi 6 veckor som vi har 3 timmar i veckan och i de resterande 6 veckorna har vi 2 timmar i veckan, dvs. att man inte kan vara borta hur mycket som helst.
Så jag frågade snällt om ja kunde gå ut och gå och få timmarna godkända eftersom min flunsa inte vill ge med sig, och det fick jag denna gång.
Då jag begav mig ut på min promenad så kom jag plötsligt på en sak (inte så konstigt då man går där i "tystnaden" själv).
Man brukar säga att ens liv är "upp och ner" ibland, det här kan man väldigt bra jämföra med en flaska som är fylld av vatten! Om du lämnar ett tomrum som inte blir fyllt av vatten och lägger på korken så finns luft kvar där. Vänder du flaskan upp och ner hamnar luften uppe i bottnen.
Samma sak blir det juh för oss.
Om vi står med båda fötterna på jorden och tar tag i saker och ting och försöker göra det bästa av de situationer man hamnar i borde allt gå bra och luften borde finnas där så att det finns andrum för oss.
Snubblar man dock omkull så att man lämnar "upp och ner" stannar juh "luften" i fötterna på oss och vi har hela kroppstyngden som vilar på våra axlar och ingen luft = inget andrum, klart att det blir tungt om man skall ha det så!
Knasig jämförelse, men det finns nog någonting i det som stämmer ganska bra, tycker jag i alla fall :) Nu blev det här så långt så nu skall jag börja avrunda här..
Ha de gött och försök att ta det lugnt med Idol tittandet, det gör faktiskt inget fast du missar ett avsnitt för det finns ändå uppladdat på tv4:as hemsida eller på Youtube! :D

Lycka!

Publicerad 2010-09-08 15:37:54 i Allmänt,

Idag på morgonen kom en liten tös till världen och jag blev Moster!
Är sååå glad för min syster och hennes kille! <3
Skall lära den lilla prinsessan allt jag kan och hoppas hon kommer längta hem till Moster Mikaela i Finland då hon börjar förstå att det finns en moster här borta också och inte bara i Sverige, + att hennes morbror och kusin(er) bor här på andra sidan potten! :D
Helt Underbart!

SeeYou

Publicerad 2010-09-04 11:17:09 i Allmänt,Nu skall jag så småning om gå ut och försöka få liv i Anemone Nemorosa som har stått orörd ett bra tag.. Hmm, får se om hon vill vakna idag då.. Då jag sen förhoppningsvis har fått igång henne så då brummar jag iväg på, ja vad skall man kalla det, "skolning" / "föreläsning" , ja men något åt den stilen ialla fall. Då det är paus där skall jag brumma iväg hem, laga mig i ordning och åka iväg och hurra ett nyförlovat par :)
So long!

God morgon, god morgon, hör...

Publicerad 2010-09-04 07:57:15 i Allmänt,

.. fåglar sjunga nu, god morgon, god morgon i kööör!
Jag är som man brukar säga: Uppe med tuppen, idag :) Men egentligen gör det inget för jag skall på skolning klockan 13.00 så det är lika bra att piggna till i tid. Ja nu märker jag att jag har "morgon humor" (det vill säga: helt otroligt dålig humor) Ja så nu skall jag slurpa i mig tee så att min hals som är lite krasslig blir lite ompysslad så kanske den börjar ge med sig då :)
Så nu till sist så vill jag önska alla en sprudlandes bra helg!
Ha´re gött!


Försening

Publicerad 2010-09-02 13:35:55 i Allmänt,

Ja nu tänkte jag ladda opp lite bilder från föregående helg, kanske lite sent, men som sagt: Bättre sent än aldrig :)


Åminne avslutning          Kräftskiva hos Fanny     En dans


Färgen beror på en lampa           Girls


Skall föreställe en raket :)          Ghost?        Joel med sitt "blåa" hår

I kort vad jag hade för mig förra helgen, en av de bästa helgerna på länge var det i alla fall :)

Joke

Publicerad 2010-09-01 15:42:45 i Allmänt,

Hahaha det var juh bara ett skämt?
Eller är det något jag missat som ni inte har berättat?
I alla fall var vi ganska många som tyckte det var roligt! :D


Håltimme once again

Publicerad 2010-09-01 11:18:37 i Allmänt,

Ja nu har jag håltimme igen. Och jag har absolut inget att göra! Satt och bannades över att jag inte släpade med min bok så att jag skulle ha kunnat sitta och läsa den nu, men nej den ligger hemma nu lugnt och fint på bordet, typiskt! Så istället tänker jag skriva ett helt onödig långt blogg inlägg bara för att fördriva tiden en aning. Jag skulle också ha kunnat ha med mig mina bilder från helgen så skulle jag ha kunnat sitta och ladda upp dem nu, men nej så långt tänkte jag juh inte, hmpf! Så vad skall jag egentligen göra nu då? Ja-a hoppas att jag hittar någon rolig blgg att läsa eller se om jag hittar någon intressant sida här på internet.. Ja lycka till önskar jag mig själv, haha! Det här är juh helt skrattretande! Då man en gång har en ledig stund så finns det inget att göra och då man som mest skulle behöva en ledig stund får man nog bara drömma om att den skulle ha existerat! Ja det här börjar redan bli onödigt långt så jag tror att jag avslutar det nu :)
Ha de gött!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela